BIC Intensity Fine-kynät

lokakuuta 13, 2019

Pääsin kokeilemaan yhteistyössä Buzzadorin kanssa Bic Intensity Fine-kyniä, joissa on ohut kärki ja vesipohjainen muste. BIC Intensity Fine on finelinerkynä eikä muste tule läpi useimmista paperilaaduista. Paketissa on todella hyvä valikoima eri sävyjä, jopa 20 eri sävyn verran. Viivotinta tai sabluunaa käytettäessä metallireunus suojaa kynän kärkeä. 




BIC Intensity Fine-kynät ovat erinomaisia juuri yksityiskohtien tekemiseen, korostamiseen ja kirjoittamiseen. Pikkutarkassa työskentelyssä nämä kynät ovat verrattomat; muilla kynillä en ole saanut yhtä vahvaa, mutta silti samalla siistiä ja tarkkaa jälkeä aikaan. Isomman alueen värittämisessä kuitenkin alkaa kaivata niitä isommalla kärjellä varustettuja kyniä, koska ohutkärkisellä kynällä ison alueen värittäminen ei ole kovin ideaalista. Muste ei tule läpi kuin vasta kun samaa kohtaa on värittänyt paljon, eli mustetta ei käytännössä tule läpi lainkaan tavallisessa käytössä.

Ohuella kärjellä saa tehtyä tarkkaa jälkeä


Voin lämpimästi suositella BIC Intensity Fine-kyniä, jos etsit eri sävyisiä kyniä tarkkaan työskentelyyn. Itselleni jäi kyllä tosi positiivinen fiilis näistä kynistä ja nämä tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä jatkossakin. Eivätkö olekin nämä värisävyt aivan herkullisia?



You Might Also Like

0 kommenttia