Tikapuu-koruteline

maaliskuuta 01, 2020

Säilytin pitkään korujani rasiassa, kunnes niitä rasioita alkoi olla jo aivan liikaa. Ajattelin, että korujen olisi hyvä olla jossain näkösällä ja helposti saatavilla. Siitä se ajatus sitten eteni, että korut voisivat olla seinällä esillä, josta niitä olisi helppo valikoida sitten aina tilanteen mukaan.


Meillä sattui olemaan varastossa ylimääräistä listaa käytettävissä niin keksin, että teen listoista tikapuut korutelineeksi. Sahasin listasta 29cm palat poikkipuita varten ja 45cm palat, joihin poikkipuut kiinnitettäisiin. Kiinnitin palat toisiinsa naulaamalla takapuolen kautta ne pienillä nauloilla toisiinsa kiinni. Siinä välissä pyyhin listat puhtaaksi, käsittelin tikapuut tummalla kuultomaalilla ja annoin kuivua seuraavaan päivään. Sitten oli loppusilauksen vuoro. Naulasin muutamia mustia nauloja korujen pidikkeiksi ja tein rautalangasta pari telineen tapaista punosta tikapuihin. Lisäsin vielä pari koristeruusua tikapuita koristamaan ja näin tikapuut olivat valmiit.
Mielestäni tikapuu-korutelineen teko oli mukava, helppo ja nopea projekti, ja varsin edullinenkin, etenkin jos käyttämätöntä listaa löytyy kotoa ylimääräisenä. Ihana kun korut on sievästi esillä (tosin pitäisi ehkä pientä inventaariota tehdä, hih!).


Tämän isomman version tein siskolleni lahjaksi

You Might Also Like

0 kommenttia