Sisustusoksa

helmikuuta 10, 2018

Edellisessä osoitteessamme asuessa eräs olohuoneen nurkka kotonamme näytti vähän orvolta ja mietin, että se kaipaisi kyllä jotain sisustuselementtiä. Ajatus sisustusoksasta sai alkunsa kun kävelin metsässä. Näin siellä hyvännäköisiä oksia, joista voisi keksiä vaikka mitä. Poimin sieltä yhden sopivankokoisen ja potentiaalisen oksan (1,5m pituudeltaan), sekä hankin sopivaa valkoista spraymaalia sen maalaamista varten.

Sisustusoksa Suomi 100-koristepalloilla koristeltuna


Maalasin oksan kauttaaltaan ulkona kuivalla säällä ja kannoin sen myöhemmin sisälle vielä joksikin aikaa alustan päälle kuivumaan. Kun maali oli täysin kuivunut, kiinnitin oksaan lankaa ja kiinnitin kattoon ripustuskoukun. Oksa löysi paikkansa ja sopi siihen erinomaisesti. Kiinnitin vielä oksaan paristoilla toimivat tunnelmavalot. Oksaa on kiva koristella aina fiiliksen ja muun värimaailman mukaan. Uudessa ja nykyisessä osoitteessamme löytyi vieläkin parempi paikka oksalle, nimittäin porraskäytävän yläpuolelta.

Yksityiskohtia 

Alhaalta ylöspäin

Sisustusoksa joulutunnelmissa entisessä osoitteessamme

40-luvun talon tunnelmaa

Innostukseni oksien maalaamiseen jatkui ja maalasin myös porraskäytävään sopivan pienemmän sisustusoksan. Hieman se on oksan siirtämisistä ottanut osumaa, mutta onneksi pysynyt pääosin hyvänä. Se on kyllä mukava piristys ja tunnelman luoja portaikossa.



You Might Also Like

0 kommenttia